BU KAYNANA ÇOK GÜLDÜRÜYOR

3 NİSAN 2012

BU KAYNANA ÇOK GÜLDÜRÜYOR
– BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU, BU HAFTA, ‘KAYNANAM NASIL KUDURDU’ ADLI OYUNUNU TAYYARE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE SAHNELEYECEK.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sezona damgasını vuran oyunlarından biri olan ‘Kaynanam Nasıl Kudurdu’ oyununu bu hafta sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Türk Edebiyatı’nın en önemli yazarlarından biri olan Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın kaleme aldığı ‘Kaynanam Nasıl Kudurdu’ adlı oyununu bu hafta yeniden sahneye taşıyor. Gürpınar’ın 1927 yılında yazdığı oyun, Ayşegül Çelik Şahin’in sahneye uyarlamasından sonra, Ertan Akman’ın yönetmenliğinde sahneleniyor.
Geçkin yaşına rağmen bambaşka bir hayatın peşinde sürüklenen dul bir kadının yaşamını komik bir dille anlatan oyun, 5 ve 6 Nisan tarihlerinde saat 20.30’da; 7 Nisan Cumartesi günü de saat 14.00’da Tayyare Kültür Merkezi’nde (TKM) seyirciyle buluşacak.