Büyükşehir’den çocuklara ‘23 Nisan’ armağanı

0
1004

18 NİSAN 2014

BASIN BÜLTENİ

Büyükşehir’den çocuklara ‘23 Nisan’ armağanı
– Şehir Tiyatrosu’ndan çocuklara sürpriz
– Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu, 23 Nisan Çarşamba günü çocuklar için ücretsiz sahneleyecek.

BURSA – Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu 23 Nisan Çarşamba günü ücretsiz sahneleyecek.

Şehir Tiyatrosu, küçük seyircilerinin bayramını coşkuyla kutluyor. Şehir Tiyatrosu’nun çocuklar ve gençler kadar yetişkinler tarafından da beğeniyle izlenen oyunu ‘Kralın Diş Ağrısı’, 23 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’de Tayyare Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak izlenime sunulacak. Pekcan Türkeş’in yazdığı, Ertan Akman’ın yönettiği oyun, 4 yaş ve üzeri çocuklara hitap ediyor. Diş hekimlerinden çok korktuğu için, ülkesindeki bütün diş hekimlerini kovan bencil kralın yaşadıklarını keyifli bir dille gözler önüne seren oyun, 40 dakika boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşatıyor. Dekor ve kostümlerinde Murat Şimşek, ışıkta Haluk Sayılır ve müzik düzenlemede de Müge Açıkdüşünenler’in görev aldığı oyunda Şehir Tiyatrosu oyuncuları Ertan Akman, Serdar Soyer, Bülent Uçar, İpek Zeylan, Deniz Gürsucu, Uğur Serener ve Eren Topçak rol alıyor.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ