KARAGÖZ DADI OLUYOR

15 KASIM 2011

KARAGÖZ DADI OLUYOR
– BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU, ‘GÖLGE OYUNU’ SEZONUNU KARAGÖZ MÜZESİ’NDE AÇTI.
– ŞEHİR TİYATROSU, MİNİK KONUKLARINI, ‘KARAGÖZ DADIM OLSANA’ OYUNU İLE AĞIRLIYOR.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Karagöz Dadım Olsana’ adlı gölge oyununu, Karagöz Müzesi’nde sahneliyor.

Şehir Tiyatrosu’nun yeni sezon programında yer alan ‘Karagöz Dadım Olsana’ adlı gölge oyunu, Tayfun Özeren’in yorumuyla sahneleniyor. Özeren’in yazdığı ve sahnelediği oyun, 4 yaş ve üzerindeki çocuklara hitap ediyor. İlk gösterimi Ekim ayında yapılan ‘Karagöz Dadım Olsana’, Mayıs ayı sonuna kadar her Perşembe ve Cuma günleri, saat 11.00 ve 14.00’da Cumartesi günleri ise saat 14.00’da Karagöz Müzesi sahnesinde seyirciyle buluşacak.

Oyunlarla ilgili detaylı bilgiye ve programlara www.bursasehirtiyatrosu.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

zp8497586rq