‘Karagöz’ neşesi devam ediyor

‘Karagöz’ neşesi devam ediyor

– Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Karagöz kolu tarafından perdeye yansıtılan gölge oyunu gösterisi, Ekim ve Kasım aylarında da çocuklarla buluşacak.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, gölge oyunu gösterilerine Ekim ve Kasım aylarında da devam ediyor.

Şehir Tiyatrosu, bir yandan tiyatro sanatını vatandaşların ayağına kadar götürürken, diğer yandan Büyükşehir Belediyesi Karagöz Müzesi’nde ücretsiz sahnelenen gölge oyunu gösterilerine devam ediyor. Gölge oyunu sanatçısı Hayali Tayfun Özeren’in oynattığı oyun, geleneksel Karagöz oyun metinleri ‘Kari Kadim’ ve ‘Nev-i İcat’ oyunlarından seçmelerle seyirciyle buluşuyor. Oyun, Ekim ve Kasım ayları boyunca her salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri saat 14.00’da, cumartesi günleri ise 11.00 ve 14.00 saatlerinde ücretsiz olarak izlenebiliyor. Oyunlarla ilgili detaylı bilgiye www.bursasehirtiyatrosu.gov.tr adresinden ulaşılabilir.