‘Kralın Diş Ağrısı’ BAOB Sahnesi’nde…

0
1694

15 ARALIK 2015

BASIN BÜLTENİ

‘Kralın Diş Ağrısı’ BAOB Sahnesi’nde…
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu, BAOB Sahnesi’nde çocuklarla buluşturuyor.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu, BAOB Sahnesi’nde çocuklarla buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçıları, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu, Nilüfer İlçesi’ndeki Bursa Akdemik Odalar Birliği (BAOB) Sahnesi’nde vatandaşlarla buluşturuyor. Çocuk ve gençler tarafından olduğu kadar yetişkinler tarafından da beğeniyle izlenen oyun, 24 Aralık ve 14 Ocak Perşembe günleri 11.00 ve 14.00 saatlerinde küçük sanatseverler için sahnelenecek. 
Şehir Tiyatrosu’nun keyifli oyununu Pekcan Türkeş yazdı. Yönetmenliğini E. Ertan Akman’ın üstlendiği oyunda, E. Ertan Akman, Serdar Soyer, Bülent Uçar, İpek Zeylan, Seçil Girgin, Uğur Serener ve M. Eren Topçak rol aldı.
Diş hekimlerinden çok korktuğu için, bütün diş hekimlerini ülkesinden kovan bencil bir kralın dayanılmaz diş ağrılarından kurtulmak için başvurduğu yolları komik bir üslupla anlatan oyunun müzikleri de Müge Açıkdüşünenler tarafından derlendi. Oyunun dekoru Murat Şimşek ve kostümleri ise Funda Çebi ve Murat Şimşek’e ait…

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ