‘Kralın Diş Ağrısı’ yüzleri güldürmeye devam ediyor’

0
1551

15 ARALIK 2016

BASIN BÜLTENİ

‘Kralın Diş Ağrısı’ yüzleri güldürmeye devam ediyor
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyunu ile ilçelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyunu ile ilçelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçıları, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu, Mudanya İlçesi’nde sahneledi. Çocuklar ve gençler kadar yetişkinlerin de keyifle izlediği oyun, büyük ilgi gördü. İlçe sakinleri, sanatseverleri alkış yağmuruna tuttu. Pekcan Türkeş’in yazdığı ve E. Ertan Akman’ın yönettiği ‘Kralın Diş Ağrısı’nda kralı M. Eren Topçak canlandırdı. Oyundaki sevilen diğer karakterlere de Bülent Uçar, Uğur Serener, İpek Zeylan, Seçil Girgin Serener ve Serdar Soyer can verdi. Diş hekimlerinden çok korktuğu için, ülkesindeki bütün diş hekimlerini kovan bencil kralın yaşadıklarını keyifli bir dille gözler önüne seren oyun, 40 dakika boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Dekorunu Murat Şimşek, kostümlerini Funda Çebi ve Murat Şimşek, ışık tasarımını Haluk Sayılır ve müzik düzenlemesini de Müge Açıkdüşünenler’in yaptığı oyun sonrasında Mudanyalılar, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçılarına teşekkür etti. Mudanya’dan sonra Orhaneli’de de sahnelenen ‘Kralın Diş Ağrısı’, 17 Aralık Cumartesi günü İnegöl’de, 25 Aralık Pazar günü ise Kestel’de seyircisiyle buluşacak. Oyunlar, 11.00 ve 14.00 saatlerinde sahnelenecek.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ