‘Kralın Diş Ağrısı’na Dursunbey’de yoğun ilgi

0
1014

20 NİSAN 2016

BASIN BÜLTENİ

‘Kralın Diş Ağrısı’na Dursunbey’de yoğun ilgi
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu, Dursunbey’de sahneledi.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’nde sahnelediği ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyunu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçıları, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu, Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’nde sahneledi. Çocuk ve gençler tarafından olduğu kadar yetişkinler tarafından da beğeniyle izlenen oyun, Dursunbey’de çok yoğun ilgi gördü. Dursunbey Belediyesi’nin ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ etkinlikleri kapsamında Dursunbey Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu, yaklaşık 1500 çocuk keyifle izledi. Çocuklar, oyunu çok eğlenerek izlediklerini alkışlarıyla gösterdi.
Pekcan Türkeş’in yazdığı ve E. Ertan Akman’ın yönettiği ‘Kralın Diş Ağrısı’nda, E. Ertan Akman, M. Eren Topçak, Bülent Uçar, Uğur Serener, İpek Zeylan, Seçil Girgin Serener ve Serdar Soyer rol aldı. Diş hekimlerinden çok korktuğu için, ülkesindeki bütün diş hekimlerini kovan bencil kralın yaşadıklarını keyifli bir dille gözler önüne seren oyun, 40 dakika boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Dekorunda Murat Şimşek, kostümlerinde Funda Çebi ve Murat Şimşek, ışıkta Haluk Sayılır ve müzik düzenlemede de Müge Açıkdüşünenler’in imzasını taşıyan oyunu, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan da keyifle izledi. Bahçavan, oyunun sonrasında Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçılarına teşekkür etti.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ