Şehir Tiyatrosu turneye gidiyor

0
1415

8 EYLÜL 2017

BASIN BÜLTENİ

Şehir Tiyatrosu turneye gidiyor
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaza damgasını vuran oyunu ‘Çemberimde Gül Oya’ ile Burhaniye’ye turneye gidiyor.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaza damgasını vuran oyunu ‘Çemberimde Gül Oya’ ile Balıkesir Burhaniye’ye turneye gidiyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında, yaz boyunca en güzel oyunlarıyla kentin tüm ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bursa’da yaza damgasını vuran Şehir Tiyatrosu, eğlenceli oyunlarından ‘Çemberimde Gül Oya’ ile ‘28. Burhaniye – Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali’ne katılıyor.
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanatçısı Kazım Güçlü tarafından kurgulanan ve yönetilen oyun, seyirciyi de içine alan eğlenceli temsille sahnelenecek. Köy seyirlik oyunlarından ‘Çeşme Başı’, ‘Ana Kız Atışması’, ‘Kasap’ ve ‘Sınır Taşı’ oyunları, gündelik hayatta karşılaşılan gariplikleri hiciv yoluyla aktaran oyuna, sevilen türküler de renk katacak. Keyifli oyunu, bu kez Örenli sanatseverler için sahneleyecek olan Şehir Tiyatrosu sanatçılarını festival heyecanı sardı.
‘Çemberimde Gül Oya’, 9 Eylül Cumartesi günü (YARIN) Burhaniye Ören Cumhuriyet Meydanı’nda, 10 Eylül Pazar günü de Öğretmen Meydanı’nda sahnelenecek.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ