Şehir Tiyatrosu’na Antalya’da büyük ilgi

0
1656

21 ARALIK 2017

 

BASIN BÜLTENİ

 

Şehir Tiyatrosu’na Antalya’da büyük ilgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Antalya’da sahnelediği ‘Troyalı Kadınlar’ oyunu ile büyük ilgi gördü.

 

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın ‘Konuk Tiyatro’ projesi kapsamında sahnelediği ‘Troyalı Kadınlar’ oyunu büyük ilgi gördü.

 

Kadınların dramına ve kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla sahnelenen ‘Troyalı Kadınlar’, Antalyalı tiyatro seyircisinden tam not aldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na plaketini veren Antalya Şehir Tiyatroları Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, Bursa Şehir Tiyatrosu ile yıllar süren dostluklarının değerine değindi. Özgür,  oyundan çok etkilendiğini belirterek yönetmen Altuğ Görgü ile oyunculara ve oyuna katkı koyan sanatçılara teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçıları ‘Troyalı Kadınlar’ oyununu Antalya’da sahnelerken, aynı gün ve saatlerde Tayyare Kültür Merkezi’nde de ‘Evlenme’ adlı komedi Bursalı sanatseverlerle buluştu. Bursa’da ilgiyle izlenen oyun sanatseverlerden bol bol alkış aldı.

Her iki oyun da Ocak ayında dönüşümlü olarak Tayyare Kültür Merkezi’nde izlenebilecek. Şehir Tiyatrosu’nca müzikal formda sahnelenen ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ oyunu ise her Salı akşamı, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi sahnesinde sergilenmeye devam ediyor.

 

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

PAYLAŞ
Önceki İçerikEVLENME
Sonraki İçerikTiyatro coşkusu yeni yılda da sürecek