ŞEHİRDE ARALIK BEREKETİ

0
1291

28 KASIM 2011

personal statement writers
ŞEHİRDE ARALIK BEREKETİ
– BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU, ARALIK AYINDA EN GÜZEL OYUNLARINI SAHNELEMEYE DEVAM EDİYOR.
– 6. YAŞINI KARŞILAMAYA HAZIRLANAN ŞEHİR TİYATROSU, ‘MACBETH’İ ARALIK AYINDAN İTİBAREN ATATÜRK KONGRE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DE SAHNELEYECEK.

BURSA – Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Aralık ayında birbirinden güzel oyunlarını Bursalı sanatseverler için sahneleyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Bursa’da, tiyatro sanatının en iyilerini sahnelemeye devam eden Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 6. yaşını Merinos AKKM’de karşılamaya hazırlanıyor. William Shakespeare’in klasiklerinden biri olan ‘Macbeth’ adlı oyunla sezona damgasını vuran Şehir Tiyatrosu, ‘Macbeth’i, 6 Aralık Salı gününden itibaren her Salı akşamı saat 20.30’da, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu’nda sahneleyecek. Şehir Tiyatrosu, aynı zamanda büyük ilgi gören oyunlarından Necip Fazıl Kısakürek’in yazdığı ‘Reis Bey’ ve Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın sevilen komedisi ‘Kaynanam Nasıl Kudurdu’ adlı oyununu da Aralık ayında dönüşümlü olarak Tayyare Kültür Merkezi’nde seyircinin beğenisine sunacak.

Her salonda bir oyun
Şehir Tiyatrosu, Aralık ayında çocukları da unutmuyor. ‘Kuşbakışı’ adlı çocuk oyunu Çocuk Sanat Evi’nde, ‘Güliver Devler Ülkesi’nde Tayyare Kültür Merkezi’nde ve ‘Karagöz Dadım Olsana’ adlı gölge oyunu da Karagöz Müzesi’nde minik seyircisiyle buluşuyor

 

zp8497586rq
zp8497586rq