Adana’ya Bursa imzası

10 KASIM 2015

Adana’ya Bursa imzası

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe’ adlı oyunuyla Adanalı tiyatroseverlerden tam not aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe’ adlı oyunla Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından düzenlenen ‘2. Şehir Tiyatroları Buluşması’na katıldı. İstanbul, Antalya, Denizli, Seyhan, Bakırköy, Fethiye, Kıbrıs Beyarmudu, Alanya, Mersin, Bursa, Sarıyer, Kayseri, Giresun ve Manisa Şehir tiyatrolarının tiyatroseverlerle buluştuğu programa Adanalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyun, Adana’da büyük ilgi topladı. Orhan Asena’ya Türkiye İş Bankası büyük ödülünü kazandıran ‘Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe’ adlı oyun, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından usta yönetmen Yunus Emre Bozdoğan’ın yorumuyla sahnelendi. Adana’da da yoğun ilgi toplayan oyun, izleyicilerden tam not aldı. Sanatseverler, oyunun sonunda sanatçıları ve oyuna emeği geçenleri ayakta alkışladı.