‘Bremen Mızıkacıları’ Tahir Ağa’da

24 KASIM 2016

‘Bremen Mızıkacıları’ Tahir Ağa’da
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Mudanyalı çocukları, Tahir Ağa Kültür Merkezi’nde ‘Bremen Mızıkacıları’ ile buluşturdu.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Mudanyalı çocukları ‘Bremen Mızıkacıları’ ile buluşturdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, anaokulu öğrencilerine yönelik masal okuma etkinliği gerçekleştiriyor. Mudanya Tahir Ağa Kültür Merkezi’nde küçük öğrencilerle bir araya gelen Şehir Tiyatrosu Sanatçısı İpek Zeylan, çocuklara ‘Bremen Mızıkacıları’ masalını anlatıyor. Zeylan ile birlikte masalı da canlandıran çocuklar, etkinlikte masalın resimlerini de yapıyor.
En sevilen masallardan biri olan ‘Bremen Mızıkacıları’nı Zeylan’ın anlatımıyla dinleyen küçük çocuklar, masalın hissettirdiği duyguları resimle ifade ederken ise renkli ve eğlenceli görüntüler sergiliyor. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği programın ardından, öğrencilere resim defterleri, pastel ve kurşun kalemler de hediye edildi. Masal okuma etkinliği, Salı günleri Mudanya Tahir Ağa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.