Çocukların ‘23 Nisan’ hediyesi

24 NİSAN 2014

Çocukların ‘23 Nisan’ hediyesi
– Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için ücretsiz sahneledi.
– Çocuklar, eğlenceli oyuna yoğun ilgi gösterdi.

BURSA – Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu çocuklar için ücretsiz sahneledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, küçük seyircilerinin bayramını coşkuyla kutladı. Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için ücretsiz sahneledi. Tayyare Kültür Merkezi’nde sahnelenen eğlenceli oyuna, çocuklar da yoğun ilgi gösterdi. Pekcan Türkeş’in yazdığı, Ertan Akman’ın yönettiği oyun, diş hekimlerinden çok korktuğu için, ülkesindeki bütün diş hekimlerini kovan bencil kralın yaşadıklarını keyifli bir yorumla gözler önüne serdi. 40 dakika boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşatan oyunun sonunda çocuklar, sanatçılara alkışlarla teşekkür etti.