DİGİTAL SANAT AKADEMİSİ BAŞLIYOR

0
2402

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Dijital Sanat Akademisi 26 Aralık Cumartesi günü’nden itibaren her cumartesi zoom üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Dijital Sanat Akademiler; Tiyatro, resim, heykel, müzik, sinema, görsel sanatlar, plastik sanatlar, Türk Halk Kültürü başlıklarıyla işlenerek alanında ilgili kişilere ulaşıp daha fazla hayata dokunmayı hedefliyor.

Pademi’nin yarattığı bu süreçte, dijitalleşen dünyanın bir parçası olan online eğitimler sayesinde konu ile ilgili kişiler yine işlenecek konunun uzmanları ile buluşturuyoruz.
Bu bağlamda;
26 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’da tanınmış oyuncu ve yönetmen olan Celal Kadir Kınoğlu ile ‘Oyuncunun Sırları’ adlı akademimiz ile başlamış olacaktır.
Hemen ardından saat 20.00’da rejisör ve oyuncu Hakan Çimenser ile birlikte ‘Bir Reji Üzerine Düşünceler’ adlı akademi ile devam edilecektir.

Takip eden haftalarda ;
02.01.2021 tarihinde Doç. Dr. Evrim Ölçer Özünel ile birlikte ‘Hikaye Anlatıcılığı’
09.01.2021 tarihinde Ayça Ceylan ile ‘Nasıl Bir şey Bu Performans Sanatı?’
16.01.2021 tarihinde N. Barış Karayazgan ile birlikte ‘Çocuklar, Sanat, Yetenek ve Yaratıcılık Üzerine Farklı Bir Bakış’ adlı akademilerimiz gerçekleştirilecektir.

katılım formu için tıklayın