Karagöz güldürmeye devam ediyor

14 HAZİRAN 2017

Karagöz güldürmeye devam ediyor

BURSA – Karagöz Gölge Oyunu gösterileri, Ramazan ayında Bursa Karagöz Müzesi’nde ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Gölge Oyunu Kolu, Ramazan ayı süresince ücretsiz gölge oyunu gösterileri ile sanatseverlerle buluşuyor.
Gölge oyunu sanatçısı Hayali Tayfun Özeren tarafından oynatılan ve geleneksel Karagöz oyun metinleri olan ‘Kari Kadim ve Nev-i İcat Oyunlardan Seçmeler’, her hafta Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 21.30’da, Cumartesi günleri ise saat 12.00’de ücretsiz olarak izleyicilerin beğenisine sunulacak.