Şehir Tiyatrosu´ndan özel sergi

2054

29 MART 2013

ŞEHİR TİYATRO’SUNDAN ÖZEL SERGİ
– SAHNE TOZU YUTMUŞ KOSTÜM, AKSESUAR VE FOTOĞRAFLAR ZAFER PLAZA’DA SERGİLENİYOR.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun oyunlarında kullanılan kostümlerin ve tiyatroya dair fotoğrafların yer aldığı sergi, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun oyunlarında kullanılan kostüm ve aksesuarlar ile Elif Öztunalı’nın çektiği fotoğraflar, Zafer Plaza Alışveriş Merkezi’nde izlenime sunuldu. ‘27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ nedeniyle izlenime açılan sergide, Şehir Tiyatrosu oyuncularının oyun ve kulis hazırlıklarından fotoğraflar da yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Muhsin Özlükurt ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Nur Çakır ile Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ertan Akman ve tiyatrocuların katılımıyla açılışı yapılan sergi, Bursalı sanatseverlerden de büyük ilgi gördü. Sergi, 3 Nisan Çarşamba gününe kadar görülebilir.

zp8497586rq