Şehir Tiyatrosu Ramazan akşamlarına renk katıyor

0
980

14 HAZİRAN 2016

BASIN BÜLTENİ

Şehir Tiyatrosu Ramazan akşamlarına renk katıyor
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, en güzel oyunlarıyla yaz turnesinde sanatseverlerle buluşarak Ramazan ayına renk katıyor.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz turnesi kapsamında en güzel oyunlarını sanatseverlerle buluşturarak Ramazan akşamlarına renk katıyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, tüm ilçelerde yaşayan vatandaşları tiyatro ile buluşturmak amacıyla gerçekleştirilen ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında Ramazan akşamlarında eğlenceli oyunlarını sahneliyor.
Yaz sezonuna keyifli oyunlarıyla devam eden Şehir Tiyatrosu, bu hafta ‘Leyla ile Mecnun’ adlı oyununu Kestel, Orhangazi, İnegöl ve Gemlik Umurbey’de oyunlarını sahneledi. ‘Bir Yeşilçam Güzellemesi; Leyla İle Mecnun’, Türk sinemasının unutulmaz replikleriyle, ‘Leyla ile Mecnun’ hikâyesinin Yeşilçam uyarlamasını keyifli bir dille gözler önüne serdi. İzleyicilerini de zaman zaman oyuna dahil eden neşeli oyun, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Gösterimlerin sonunda sanatseverler, usta sanatçıları alkışlarla ödüllendirdi.

Ramazan programı
Leyla İle Mecnun
21 Haziran Salı – TİRİLYE
22 Haziran Çarşamba – KARACABEY
23 Haziran Perşembe – GÜRSU
24 Haziran Cuma – ORHANELİ
25 Haziran Cumartesi – ARMUTÇUK (BÜYÜKORHAN)
Arslan Bey’in Kerimesi
15 Haziran Çarşamba – KELES
16 Haziran Perşembe – BÜYÜKORHAN
17 Haziran Cuma – YENİŞEHİR
18 Haziran Cumartesi – MUSTAFAKEMALPAŞA
27 Haziran Pazartesi – İZNİK
28 Haziran Salı – GÜZELYALI
29 Haziran Çarşamba – MUDANYA
30 Haziran Perşembe – KÜÇÜKKUMLA(GEMLİK)