Şehir Tiyatrosu yaz sezonunu rekorla kapattı

0
1061

22 EYLÜL 2016

BASIN BÜLTENİ

Şehir Tiyatrosu yaz sezonunu rekorla kapattı
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz boyunca en keyifli gösterileriyle 15 bin kişiye ulaşarak 2016 yazını da rekorla tamamladı.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz turnesinde en güzel oyunlarını ilçelerde sahneleyerek vatandaşlara eğlenceli bir yaz yaşattı. Şehir Tiyatrosu, 2016 yazında 15 bin kişiye ulaştı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Bursa’nın tüm ilçelerinde yaşayan vatandaşları tiyatro ile buluşturmak amacıyla gerçekleştirilen ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında, yaz sezonunu coşkuyla ve rekorla tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, proje kapsamında, yaz mevsiminde 3 kez turneye çıktı. Usta sanatçılar, yaz boyunca ‘Leyla ile Mecnun’ ve ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ adlı sevilen oyunlarını, İnegöl’den Kumyaka’ya kadar Bursa’nın her köşesinde sahneledi. Turnelerde genç yaşlı herkesin ilgiyle izlediği sanatçıların sahne performansları, ilçelerde kahkaha dolu görüntülere imza attı. Ramazan ayına denk gelen ilk turne programında 20 oyunla 7 bin kişiyle buluşan Şehir Tiyatrosu, 2. ve 3. turda da köylerde sevenleriyle hasret giderdi. Şehir Tiyatrosu sanatçıları toplamda 33 oyun ve yaklaşık 15 bin kişiye ulaşan izleyici sayısıyla da 2016 yazına damgasını vurdu. Sanatseverler ise yaz akşamlarını eğlenceli oyunlarla daha da renklendiren Şehir Tiyatrosu sanatçılarını alkışlarla ve örnek misafirperverlikleriyle ödüllendirdi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ