26 AĞUSTOS 2014

Şehir Tiyatrosu yeniden turnede
– Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında, ‘Geçmiş Zaman Olur ki…’ adlı oyunu ile 3. kez yaz turnesine çıkıyor.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında sahnelediği ‘Geçmiş Zaman Olur ki…’ adlı oyunu ile 3. kez yaz turnesine çıkıyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, tiyatroya gitme olanağı bulunmayan çevre yerleşimlerde yaşayan vatandaşları tiyatro ile tanıştırmak ve şehirle kültürel bağı güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında, ‘Geçmiş Zaman Olur ki…’ adlı oyununu kent merkezine uzak yerleşimlerde sahnelemeye devam ediyor. Oyunun sahnelendiği her yerde vatandaşlardan yoğun ilgi gören Şehir Tiyatrosu, geleneksel Türk Tiyatrosu metinlerinden derlenen ‘Geçmiş Zaman Olur ki’ ile bir kez daha sanatseverlerle buluşuyor. Usta sanatçılar, yaz turnesi 3. turuna 28 Ağustos Perşembe günü Göynükbelen ile başlıyor.

‘Geçmiş Zaman Olur ki…’ yaz turnesi 3. tur programı
28 Ağustos – Göynükbelen
29 Ağustos – Çaltılıbük ( Mustafakemalpaşa)
30 Ağustos – Konaklı ( Nilüfer )