Şehir’de Aralık oyunları

30 KASIM 2017

Şehir’de Aralık oyunları

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Aralık ayında birbirinden güzel oyunlarıyla sanatseverlerle buluşacak.

BURSA – Yeni sanat sezonunda ‘Troyalı Kadınlar’ adlı yeni oyununu sahneleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, birbirinden güzel oyunlarıyla Aralık ayında sanatseverlerle buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sevilen oyunlarından ‘Evlenme’ ile ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’, Aralık ayında Bursalı sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Nikolay Gogol’un ‘Evlenme’ adlı oyunu, E. Ertan Akman yönetmenliğinde Tayyare Kültür Merkezi’nde; Güngör Dilmen’in ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ oyunu ise Özer Tunca yönetmenliğinde Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) perde açacak. Evlenme, 7, 8, 9, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29 ve 30 Aralık’ta, Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını ise 5, 12, 19 ve 26 Aralık tarihlerinde sahnelenecek. Oyunlarla ilgili detaylı bilgiye ‘sehirtiyatrosu.bursa.bel.tr’ adresinden ulaşılabilir.