Tiyatro coşkusu yeni yılda da sürecek

29 ARALIK 2017

Tiyatro coşkusu yeni yılda da sürecek

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, birbirinden güzel oyunlarını 2018 yılında da sanatseverlerle buluşturmaya devam edecek.

Yeni sezonda ‘Troyalı Kadınlar’ adlı oyununu sahneleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, en güzel oyunlarıyla yeni yılda da sanatseverlerle buluşacak. ‘Troyalı Kadınlar’, 4, 5, 6 Ocak tarihlerinde Tayyare Kültür Merkezi’nde seyirci karşısına çıkacak. Şehir Tiyatrosu’nun yine sevilen oyunlarından ‘Evlenme’ de 11, 12, 13, 25, 26, 27 Ocak tarihlerinde Tayyare Kültür Merkezi’nde sergilenecek. ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ adlı oyun ise Ocak ayında da her Salı akşamı Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) sahnelenecek. Oyunlarla ilgili detaylı bilgiye ‘sehirtiyatrosu.bursa.bel.tr’ adresinden ulaşılabilir.

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞIIMG_3262Evlenme