Tiyatro keyfi devam ediyor

Tiyatro keyfi devam ediyor
– Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, usta sanatçı Münir Canar’ın yazıp yönettiği ‘Bir Mahalle ki’ adlı ortaoyununu sahnelemeye devam ediyor.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Bir Mahalle ki’ adlı oyunuyla vatandaşları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çevre yerleşimlerde yaşayan vatandaşları tiyatro ile tanıştırmak amacıyla gerçekleştirdiği ‘Her Yerde Tiyatro’ projesinin 3. turuna Çalı’dan başladı. Sanatçılar, Türk Tiyatrosu’nun önemli isimlerinden usta sanatçı Münir Canar’ın yazıp yönettiği ‘Bir Mahalle ki’ adlı ortaoyunu ile Eylül akşamlarında vatandaşları doyasıya eğlendiriyor. Turne kapsamında kentin farklı noktalarına ulaşan sanatçılar, 4 Eylül Çarşamba akşamı (BUGÜN) Nilüfer Tahtalı’da, 5 Eylül Perşembe günü İznik Müşküle Köyü’nde, 6 Eylül Cuma günü Nilüfer Konaklı’da, 10 Eylül Salı günü Nilüfer Güngören’de, 11 Eylül Çarşamba günü Karacabey Çavuşköy’de ve 12 Eylül Perşembe günü Göynükbelen’de vatandaşlarla bir araya gelecek.