Çalışma Saatleri

08.00 - 17.00

Şehir Tiyatrosu yazın neşesi

#

Şehir Tiyatrosu yazın neşesi
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz turnesinde en keyifli gösterileriyle sanatseverlerle bir araya geliyor.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz turnesinde en güzel oyunlarını ilçelerde sahnelemeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Bursa’nın tüm ilçelerinde yaşayan vatandaşları tiyatro ile buluşturmak amacıyla gerçekleştirilen ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında yaz sezonunu coşkuyla sürdürüyor. Usta sanatçılar, yaz turnesine ‘Leyla ile Mecnun’ ve ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ adlı sevilen oyunlarıyla devam ediyor.
Şehir Tiyatrosu, bu hafta Mustafakemalpaşa Çeltikçi, İnegöl Edebey, Karacabey Yeniköy ve Keles Kıranışıklar’da oyunlarını sahneleyerek vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı. Genç yaşlı herkesin ilgiyle izlediği usta sanatçıların sahne performansları, ilçelerde kahkaha dolu görüntülere imza attı. Sanatseverler, yaz akşamlarını renkli oyunlarla eğlenceli hale getiren Şehir Tiyatrosu sanatçılarını alkış yağmuruna tuttu. Şehir Tiyatrosu, yaz turnesi kapsamında Eylül ayında da oyunlarını ilçelerde sahnelemeye devam edecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu turne programı
Leyla İle Mecnun
1 Eylül Perşembe KONAKLI (NİLÜFER), 21.00
2 Eylül Cuma GÜMÜŞPINAR (ORHANELİ), 21.00

Arslan Bey’in Kerimesi
3 Eylül Cumartesi DİPSİZGÖL (İNEGÖL), 21.00
5 Eylül Pazartesi DEREKÖY (MUDANYA), 21.00
6 Eylül Salı SERME (KESTEL), 21.00

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

 

Diğer Yazılar

#
Hisse-i Şayia
    HİSSE-İ  ŞAYİA (BİR EVLİLİK KOMEDİSİ) KONU : Şiddetli geçimsizlikle boşanıp yıllarca birbirinden
#
İki Bavul Dolusu
    İKİ BAVUL DOLUSU   Oyun Özeti:  İki  palyaço ve iki bavul dolusu hayal.
#
Sersem Kocanın Kurnaz Karısı
    SERSEM KOCANIN KURNAZ KARISI   YAZAN: Haldun TANER REJİSÖR: Mustafa KURT   KONU : Oyun
#
Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 20. yaşında perdelerini iki güçlü tiyatro eseriyle açmaya hazırlanıyor!
    Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 20. yaşında perdelerini iki güçlü