‘Bir Mahalle ki’ Akşehir’de

0
14573

12 TEMMUZ 2013

BASIN BÜLTENİ

‘Bir Mahalle ki’ Akşehir’de
– Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, usta sanatçı Münir Canar’ın yazıp yönettiği ‘Bir Mahalle ki’ adlı orta oyununu Akşehir’de sahneledi.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Bir Mahalle ki’ adlı oyununu, ‘54. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri’nde sahneleyerek, vatandaşları kahkahaya doyurdu.

Şehir Tiyatrosu’nun başarısı Bursa sınırlarını aştı. Türk Tiyatrosu’nun önemli isimlerinden usta sanatçı Münir Canar’ın yazıp yönettiği ‘Bir Mahalle ki’ adlı ortaoyunla Bursalıları eğlenceye doyuran Şehir Tiyatrosu, renkli oyunu bu kez Akşehir’de bu yıl 54.’sü düzenlenen ‘Uluslararası Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri’nde sahneledi. Unutulmaya yüz tutmuş tiyatro dallarından biri olan ortaoyunu ile Akşehirlileri eğlendiren Şehir Tiyatrosu sanatçıları, tiyatro sevdalılarından büyük ilgi gördü. Akşehir Nasreddin Hoca Meydanı’nda seyirciyle buluşan oyunu, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul da keyifle izledi. Kahkaha dolu oyunun sonunda Oğul, Şehir Tiyatrosu sanatçılarını tebrik ederek, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Nur Çakır’a ve Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ertan Akman´a plaket verdi.

zp8497586rq