‘Karagöz’ ile yaz şenliği

1 HAZİRAN 2013

‘Karagöz’ ile yaz şenliği
– Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Karagöz Dadım Olsana’ adlı gölge oyununu yaz aylarında da çocuklarla buluşturmaya devam ediyor.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, gölge oyunu gösterilerine yaz mevsiminde de devam ediyor.

Şehir Tiyatrosu, bir yandan tiyatro sanatını vatandaşların ayağına kadar götürürken , diğer taraftan Büyükşehir Belediyesi Karagöz Müzesi’nde gölge oyunu gösterilerine devam ediyor. Karagöz sanatçısı Tayfun Özeren’in yazıp oynattığı ‘Karagöz Dadım Olsana’ adlı gölge oyunu, salı, çarşamba, Perşembe ve cuma günleri saat 14.00’da, cumartesi günleri ise 11.00 ve 14.00 saatlerinde ücretsiz olarak izlenebilecek. 4 ve üzerindeki yaş grubundaki çocuklara hitap eden oyunun gösterimleri, 6 Temmuz Cumartesi tarihine kadar sürecek.