‘Kralın Diş Ağrısı’ İnegöl’ü güldürdü

0
997

21 ARALIK 2016

BASIN BÜLTENİ

‘Kralın Diş Ağrısı’ İnegöl’ü güldürdü
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyunu ile İnegöl’deki vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyunu ile İnegöl’deki vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçıları, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu, İnegöl İlçesi’nde sahneledi. Çocuklar ve gençler kadar yetişkinlerin de keyifle izlediği oyun, büyük ilgi gördü. Diş hekimlerinden çok korktuğu için ülkesindeki bütün diş hekimlerini kovan bencil kralın yaşadıklarını keyifli bir dille gözler önüne seren oyun, izleyicilerine eğlenceli anlar yaşattı. İlçe sakinleri, sanatseverleri bol bol alkışladı.
Pekcan Türkeş’in kaleme aldığı, E. Ertan Akman’ın yönettiği ‘Kralın Diş Ağrısı’nda; M. Eren Topçak, Bülent Uçar, Uğur Serener, İpek Zeylan, Seçil Girgin Serener ve Serdar Soyer rol aldı. Dekoru Murat Şimşek, kostümleri Funda Çebi ve Murat Şimşek, ışıkları Haluk Sayılır ve müzik düzenlemesi ise Müge Açıkdüşünenler’in imzasını taşıyan oyun sonrasında İnegöllüler, Şehir Tiyatrosu sanatçılarına teşekkür etti. ‘Kralın Diş Ağrısı’, 25 Aralık Pazar günü de Kestel’de seyircisiyle buluşacak.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ