‘MACBETH’ MERİNOS AKKM SAHNESİ’NDE

0
1376

2 ARALIK 2011

BASIN BÜLTENİ

‘MACBETH’ MERİNOS AKKM SAHNESİ’NDE
– 6. YAŞINI KARŞILAMAYA HAZIRLANAN BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU, ‘MACBETH’ ADLI SEVİLEN OYUNUNU 6 ARALIK SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN ATATÜRK KONGRE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE SAHNELEYECEK.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sezona damgasını vuran ‘Macbeth’ adlı oyunu, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) sahnesine taşıyor.

Bursa’da tiyatro sanatının klasiklerini başarıyla sahnelemeye devam eden Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 6. yaşını Merinos AKKM’de karşılamaya hazırlanıyor. William Shakespeare’in en önemli klasiklerinden biri olan ‘Macbeth’i Tayyare Kültür Merkezi’nde kapalı gişe oynayan Şehir Tiyatrosu, artık Merinos AKKM’de de Bursalılarla bir araya gelecek.

6 Aralık Salı gününden itibaren her salı akşamı saat 20.30’da, Atatürk Kongre Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda sahnelenecek olan Macbeth, sanatseverlere keyifli anlar yaşatacak. Şehir Tiyatrosu sanatçılarının tam kadro rol aldığı oyunda, iktidar hırsı ve devamında gelişen olaylar ustalıkla sahneye taşınıyor.

zp8497586rq