‘Reis Bey’ Merinos AKKM sahnesinde

25 OCAK 2016

‘Reis Bey’ Merinos AKKM sahnesinde
– Reis Bey, 2 Şubat Salı tarihinden itibaren Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda seyircisiyle buluşacak.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, usta yazar Necip Fazıl Kısakürek’in unutulmaz eseri ‘Reis Bey’ ile yeniden izleyici karşısına çıkıyor.

Bursa’da 2015 – 2016 tiyatro sezonunda; 5 yetişkin, 2 çocuk, 1 gençlik ve 2 gölge oyunuyla izleyicisi ile buluşan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ilk olarak 2009 – 2010 sezonunda sergilenen ‘Reis Bey’ adlı oyununu, yeniden, bu kez Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) sahnesinde izlenime sunuyor. İki perdede seyircisiyle buluşan oyun, usta sanatçı Özer Tunca’nın yönetmenliğinde sahneleniyor. Dekoru Tayfun Çebi, kostümler Funda Çebi, ışık tasarımı Zeynel Işık ve müziği de Oktay Köseoğlu tarafından gerçekleştirilen oyun, taş kalpli bir ağır ceza reisinin vicdan muhasebesini gözler önüne seriyor. Oyun, 2 Şubat Salı tarihinden itibaren her hafta pazartesi ve salı günleri saat 20.00’de, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu’nda tiyatroseverlerle buluşacak.

Reis Bey / Merinos AKKM Orhangazi Salonu
2-16 Şubat Salı, Saat 20.00