23 Temmuz 2014

Şehir Tiyatrosu Güzelyalı’da
– Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Geçmiş Zaman Olur ki…’ adlı oyununu Güzelyalı’da sahneledi.

BURSA – Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında sahnelediği ‘Geçmiş Zaman Olur ki…’ adlı oyunu ile Güzelyalı’daydı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Bursa’da yaz akşamlarını renklendiren eğlenceli oyunu ‘Geçmiş Zaman Olur ki…’ ile Güzelyalı’da vatandaşlarla buluştu. Ramazan etkinlikleri kapsamında oyunu sahneleyen Şehir Tiyatrosu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Geleneksel Türk Tiyatrosu metinlerinden derlenen ‘Geçmiş Zaman Olur ki’, izleyenleri kahkahaya boğdu. Güzelyalı’da sanatçılar alkışlarla ödüllendirildi. Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ay da oyunu ilgiyle izleyerek, gösterini ardından Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçılarını tebrik etti.