Şehir Tiyatrosu İnegöl’de

0
1572

Şehir Tiyatrosu İnegöl’de
– Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kış sezonunda ilçe turuna İnegöl’den başlıyor.
– Şehir Tiyatrosu, ‘Kaynanam Nasıl Kudurdu’ adlı komediyi, 4 Şubat Salı gününden itibaren her salı, İnegöl Belediyesi Kültür Sarayı Sahnesi’nde oynayacak.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Şubat ayında, ‘Kaynanam Nasıl Kudurdu’ adlı sevilen oyunu ile İnegöl’deki sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kış sezonunda da ilçelerde sanatseverlerle buluşmayı sürdürüyor. Şehir Tiyatrosu tarafından 3 sezondur başarıyla sahnelenen ‘Kaynanam Nasıl Kudurdu’ adlı komedi, 4 Şubat Salı günü düzenlenecek galada, 60. oyunu ile İnegöllü tiyatroseverlerle buluşacak.
Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın 1927 yılında kaleme aldığı oyun, geçkin yaşına rağmen bambaşka bir hayatın peşinde sürüklenen dul bir kadının yaşamını komik bir dille anlatıyor. E. Ertan Akman yönetmenliğinde sahnelenen oyun, 4, 11 ve 25 Şubat Salı günleri İnegöl Belediyesi Kültür Sarayı sahnesinde, saat 20.00’de sahnelenecek. Tam 5, öğrenci 3 TL, 20 kişi ve üzeri grup fiyatları da 2,5 TL olarak satışa sunulan 11 ve 25 Şubat tarihli oyun biletleri, oyun günleri saat 14.00’den itibaren İnegöl Belediyesi Kültür Sarayı’ndan temin edilebilecek.

PAYLAŞ
Önceki İçerikKOŞ KARAGÖZ YANGIN VAR
Sonraki İçerikKRALIN DİŞ AĞRISI