Şehir Tiyatrosu yaz turnesine devam ediyor

12 AĞUSTOS 2015

Şehir Tiyatrosu yaz turnesine devam ediyor
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz sezonunda her ilçede sahnelediği oyunlarıyla vatandaşlara keyifli anlar yaşatmaya devam edecek.
– Şehir Tiyatrosu, ‘Bir Yeşilçam Güzellemesi; Leyla İle Mecnun’ ile ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ adlı oyunlarını tüm ilçelerde yeniden sahneleyecek.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Bir Yeşilçam Güzellemesi; Leyla İle Mecnun’ ile ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ adlı oyunlarını yaz turnesinin 2. ve 3. etapları kapsamında yeniden sahneleyecek.

Bursa’da, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında, yaz sezonunda tüm ilçelerde oyunlarını sahneleyen Şehir Tiyatrosu sanatçıları, ‘Bir Yeşilçam Güzellemesi; Leyla İle Mecnun’ ile ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ adlı oyunlarını ilçelerde yaşayan vatandaşların beğenisine sunmaya devam buy custom papers online ediyor. Türk sinemasının unutulmaz repliklerinden derlenen ‘Leyla ile Mecnun’, efsane aşk hikayesinin Yeşilçam uyarlamasını keyifli bir anlatımla gözler önüne sererken; anonim bir orta oyunu metni olan Tireli’den uyarlanan ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ de izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatmaya devam edecek. Yaz turnesinin 2. etabı, 19 Ağustos Çarşamba akşamı Orhaneli’nin Fadılköyü’nde başlıyor.

Yaz programı

Arslan Bey’in Kerimesi
19 Ağustos – Fadılköyü (Orhaneli)
20 Ağustos – Dürdane (Osmangazi)