Şehir Tiyatrosu’na Orhangazi’de yoğun ilgi

0
1020

30 HAZİRAN 2014

BASIN BÜLTENİ

Şehir Tiyatrosu’na Orhangazi’de yoğun ilgi 
– Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında, ‘Geçmiş Zaman Olur ki…’ adlı oyunu Orhangazi’ye bağlı Yeniköy’de sahneledi.
– Yeniköy sakinleri, oyuna yoğun ilgi gösterdi, Şehir Tiyatrosu sanatçılarını alkışlarla ödüllendirdi.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında ‘Geçmiş Zaman Olur ki…’ adlı oyununu Orhangazi’ye bağlı Yeniköy’de sahneledi.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, tiyatroya gitme olanağı bulunmayan çevre yerleşimlerde yaşayan vatandaşları tiyatro ile tanıştırmak ve şehirle kültürel bağı güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında, ‘Geçmiş Zaman Olur ki…’ adlı oyununu Orhangazi’ye bağlı Yeniköy’de sahneledi. Oyun, Yeniköy’de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Geleneksel Türk Tiyatrosu metinlerinden derlenen ‘Geçmiş Zaman Olur ki’, izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyunu ilgiyle izleyen Yeniköy sakinleri, oyunun ardından sanatçılara alkışlarla teşekkür etti. Orhangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Dönmez ve Orhangazi Belediyesi Meclis Üyesi Fikret Nogal da oyunu keyifle izleyerek, Şehir Tiyatrosu sanatçılarını başarılı performanslarından dolayı tebrik etti. Vatandaşlar, tiyatroyu Yeniköy ile buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye de teşekkür etti.
Oyun, 2 Temmuz Çarşamba günü Karacabey’de, 3 Temmuz Perşembe günü Büyükorhan’da, 4 Temmuz Cuma günü de Mudanya’da sahnelenecek.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ