Şehir’de Aralık’ta tiyatro keyfi

0
970

3 ARALIK 2013
BASIN BÜLTENİ

Şehir’de Aralık’ta tiyatro keyfi – Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Aralık ayında en güzel oyunlarını sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. – Sevilen oyunlarıyla dikkati çeken Şehir Tiyatrosu, 10 yıl önce Bursa’da sahneledikleri ‘Kralın Diş Ağrısı’ oyununu da yeniden seyirciyle buluşturacak.

BURSA –Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Aralık ayında, ‘Buzlar Çözülmeden’, ‘Osmancık’ ve ‘Kaynanam Nasıl Kudurdu’ oyunlarının yanı sıra 10 yıl önce sahnelenen ‘Kralın Diş Ağrısı’ oyununu da yeniden seyirciyle buluşturacak.

Sanatseverleri, tiyatronun en güzel oyunlarıyla buluşturan Şehir Tiyatrosu, Aralık ayında da sevilen oyunları sanatseverlerle buluşturmaya devam edecek. Cevat Fehmi Başkut’un ‘Buzlar Çözülmeden’, Tarık Buğra’nın ‘Osmancık’ ve Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın ‘Kaynanam Nasıl Kudurdu’ ve Tayfun Özeren’in ‘Koş Karagöz Yangın Var’ adlı oyununun yanı sıra Pekcan Türkeş’in yazdığı ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı çocuk oyunu da sanatseverlerle buluşacak. Yaklaşık 10 yıl önce Bursa’da sahnelenen oyun, bu yıl yeniden Şehir Tiyatrosu repertuarında yerini buluyor. Oyun, 4 Aralık Çarşamba günü (YARIN) saat 11.00 ve 14.00’da Tayyare Kültür Merkezi’nde küçük izleyicilerinin beğenisine sunulacak. Şehir Tiyatrosu oyunlarını Barış Manço Kültür Merkezi ve Karagöz Müzesi’nde de sahnelemeye devam edecek