Gemlik’te ‘Sihirli Orman’ neşesi

30 OCAK 2017

Gemlik’te ‘Sihirli Orman’ neşesi

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ‘Sihirli Orman’ adlı gölge oyunu, Gemlik’te seyircisiyle buluştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçılarından Tayfun Özeren’in yazdığı ve oynattığı ‘Sihirli Orman’ adlı gölge oyunu, Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen programda izleyicisiyle buluştu. Çocuklar kadar ailelerinin de ilgiyle izlediği oyun, eğlenceli anlara imzasını attı. Oyunun ardından çocuklar, Özeren’e, çiçek vererek teşekkür etti.

Oyunun konusu
Hacivat, ormanda yaşayan bir dev tarafından yakalanır ve bir kazanda tutsak edilir. Karagöz arkadaşını kurtarmak için ormana gider ama ormana girdiği andan itibaren yanlış anlamalar yüzünden ormanda yaşayan diğer canlılara zarar verir. Sonunda Hacivat’ı kurtarır ancak bu kez kazana kendi düşer. Kurtulmak için tek çaresi orman canlılarından yardım istemektir.