Şehir Tiyatrosu’na ‘Emek’ ödülü

0
993

10 MAYIS 2016

BASIN BÜLTENİ

Şehir Tiyatrosu’na ‘Emek’ ödülü
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, başarılarına her gün yenilerini ekliyor.
– Bursa’da, tiyatro sanatını, yıllardır özveriyle yaşatan ve en güzel oyunlarla aralıksız seyircisiyle buluşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Yeni Tiyatro Dergisi tarafından ‘Emek’ ödülüyle ödüllendirildi.

BURSA –Bursa’da, tiyatro sanatını, yıllardır özveriyle yaşatan ve en güzel oyunlarla seyircisiyle buluşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Yeni Tiyatro Dergisi tarafından ‘Emek’ ödülüyle ödüllendirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, her gün yenilerini eklediği başarılarıyla dikkatleri çekiyor. En güzel oyunlarını kentte aralıksız sahneleyen ve turnelerde de Bursa’yı başarıyla temsil eden Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Yeni Tiyatro Dergisi’nin 2016 yılı ‘4. Emek ve Başarı Ödülleri’nde, jüri üyelerince ‘Emek’ ödülüne layık görüldü. Türk tiyatrosuna emek verenlerin ödüllendirildiği tören, Beşiktaş Fulya Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ödülünü, sanatçılar adına, bir dönem Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda da görev yapmış olan ünlü oyuncu Sabahattin Yakut teslim aldı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu sezon ‘Reis Bey’, ‘Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe’, ‘Gulyabani’, ‘Leyla ile Mecnun’ ve ‘Arslan Beyin Kerimesi’ gibi oyunlarıyla sanatseverlerle buluştu.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

21825_Arslan_beyin_kerimesi_201605101655 21825_Leyla_ile_Mecnun_201605101655 21825_Ya_Devlet_Baa_201605101655